535banner
gantiragas f 24 62021
aggelies banner2
euromedica ygeia
naziri nov22b
Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 13:30

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Επιστολή-Απάντηση προς αποκατάσταση της αλήθειας

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανάρτηση του volleyland, στην οποία επιχειρείται μια πρωτοφανής αλλοίωση της αλήθειας. Στην ειρωνική αυτή ανάρτηση, στην οποία κατηγορείται ο σύλλογος του Αστέρα Γρεβενών για « βιασύνες» και φιέστες έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
• Ο Αστέρας Γρεβενών δεν βιάστηκε καθόλου να πανηγυρίσει. Πανηγύρισε την κατάκτηση της πρωτιάς στον Γ’ όμιλο Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ και τίποτε περισσότερο. Όποιος αμφισβητεί την κατάκτηση της πρώτης αυτής θέσης ας μπει στην επίσημη σελίδα της ΕΣΠΕΜ, όπου καταχωρείται επίσημα η βαθμολογία των ομάδων και ας δει τις βαθμολογίες όλων των ομάδων που συμμετέχουν για του λόγου το αληθές.
• Η «φιέστα» που διοργανώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με το Γ.Σ Γρεβενών, και η απονομή μεταλλίων στις αθλήτριες του συλλόγου, έγινε με πρωτοβουλία του σωματείου για να τιμήσει την προσπάθεια των αθλητριών για τη- κατά τη γνώμη μας- μεγάλη τους επιτυχία εφόσον μιλάμε για ένα νεοσύστατο σύλλογο με παρουσία μόνο τριών ετών στα τοπικά πρωταθλήματα. Προφανώς ενοχλήσαμε κάποιους. Ζητάμε συγγνώμη.
• Οι αθλήτριες μας και η προαγωγή του αθλήματος είναι τα μόνα πράγματα που ενδιαφέρουν το σύλλογό μας. Αυτός ήταν εξαρχής ο λόγος δημιουργίας του συλλόγου μας. Όταν λοιπόν κρίνουμε ως σύλλογος ότι πρέπει να επιβραβεύσουμε ηθικά τις αθλήτριες μας θα το κάνουμε, χωρίς να ζητήσουμε την άδεια κανενός.
• Όσο για τον ισχυρισμό ότι ακόμα δεν έχει διεξαχθεί ο τελικός του final four,να διευκρινίσουμε ότι στην ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων με αριθμό πρωτοκόλλου 403/18-10-2016 από την ΕΣΠΕΜ , δεν περιλαμβανόταν η διεξαγωγή του. Παρακαλούμε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να διαβάζουν καλύτερα τις προκηρύξεις πριν προβούν σε καταγγελίες. Ακόμη όμως και εάν τελικά γίνει πρόκειται για κάτι εντελώς ξεχωριστό και δεν αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου στον οποίο διαγωνιστήκαμε. Έτερον εκάτερον.
• Εάν ο σύλλογός βιάστηκε να πανηγυρίσει, κάποιοι άλλοι βιάστηκαν να εκδηλώσουν την εμπάθεια τους, απειλώντας μάλιστα και με καταγγελίες .Όσο και να προσπαθήσουν να υποτιμήσουν την επιτυχία μας, είναι πλέον αναμφισβήτητο γεγονός και είναι ντροπή σε τοπικό επίπεδο αντί να χαιρόμαστε για την επιτυχία των κοριτσιών μας , να προσπαθούμε να δημιουργούμε εντυπώσεις και να μειώνουμε τις προσπάθειές τους και τη χαρά τους. Για έναν «κλάδο ελαίας» αγωνίζονται και τίποτα περισσότερο.
• Το ήθος των ανθρώπων που απαρτίζουν ένα σύλλογο φαίνεται όταν αποδέχονται τις ήττες τους και παραβρίσκονται στο γήπεδο για να στηρίξουν τις αθλήτριές τους όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.
Η παρούσα ανάρτηση θα κοινοποιηθεί και στην ιστοσελίδα του volleyland, η οποία προέβη στην δημοσίευση αυτής της επιστολής χωρίς να διασταυρώσει τα γεγονότα. Λυπούμαστε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Media