535banner
gantiragas f 24 62021
aggelies banner2
euromedica ygeia
naziri nov22b
Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 19:38

Χρυσό μετάλλιο και Ιστορικό treable απο τον Μίλτο Τεντόγλου

Με το χρυσό μετάλλιο από τους άντρες στην τσέπη, ο Γρεβενιώτης πρωταθλητής Ευρώπης, Μίλτος Τεντόγλου, κατέβηκε στους αγώνες κάτω των 23 ετών στο Γκέλβε, ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Ο Έλληνας αθλητής όμως, όχι μόνο δεν διέψευσε τις προσδοκίες, αλλά απέδειξε ξανά την ανωτερότητά του, κάνοντας και την επίδοση της χρονιάς στην Ευρώπη, από το πρώτο κιόλας άλμα του.

 Ο Τεντόγλου έφθασε στα 8,22 μέτρα από την πρώτη του προσπάθεια, άλμα που ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών.
Παρόλα αυτά, κατάφερε να βελτιώσει την επίδοσή του τόσο στο πέμπτο άλμα του στον αγώνα, όταν και πήδηξε στα 8,25 μέτρα, όσο και στο έκτο άλμα, οπότε και «πέταξε» στα 8,32 μέτρα, «εκτοξεύοντας» και την καλύτερη επίδοση στη σεζόν.

Ο Έλληνας αθλητής έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου του Βερολίνου, όσο και στο πρόσφατο πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκώβη, κάνοντας το «τρεμπλ» με το χρυσό και στο πρωτάθλημα του U23 στο Γκέλβε.

TENTOGLOY 768x522